Το Ταξίδι της Φάλαινας – Από 21 Ιανουαρίου στο e-Cinema της StraDa

Το σινεμά συνεχίζει!

 

Η ταινία Α΄προβολής “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ” (THE WHALER BOY), η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που συγκίνησε κοινό και κριτικούς, θα προβάλλεται από 21 Ιανουαρίου online και χωρίς συνδρομή μέσω του ιστοτόπου της StraDa Films. Στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα να προαγοράσουν virtual εισιτήρια (e-εισιτήρια) και να ενισχύσουν έτσι την αίθουσα της επιλογής τους.

Η StraDa δίνει τη δυνατότητα σε αίθουσες-συνεργάτες της, να συμμετέχουν στο online virtual release ταινιών της Α’ Προβολής παρά το γεγονός ότι παραμένουν ακόμα κλειστές λόγω covid. Ο θεατής μπορεί έτσι να στηρίξει και έμπρακτα την αίθουσα που αγαπά, με αγορά e-ticket, μέσω ειδικού παραθύρου / “virtual γκισέ” της συνεργαζόμενης αίθουσας που επιλέγει.

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα χωριό φαλαινοθηρών στον Βερίγγειο Πορθμό, εκεί όπου η Ρωσία συναντά την Αλάσκα, όπου οι άνδρες καταφεύγουν στο online chat με κάμερα. Το παράδειγμά τους ακολουθεί ο Λέσκα, ένας άβγαλτος δεκαπεντάχρονος, που ερωτεύεται ένα κορίτσι από το Ντιτρόιτ. Όταν βρίσκει την «αγαπημένη» του να συνομιλεί με κάποιον άλλο, θολωμένος από τη ζήλεια, ο Λέσκα ξεκινά μια αδιανόητη οδύσσεια. Στο συμβολικό σημείο όπου σμίγουν παρελθόν και μέλλον, αυτή η τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης απηχεί την ταραχή της νιότης και τον παλμό της πρώτης αγάπης.

Για να δείτε την ταινία, πατήστε εδώ.

GALLERY

VIDEOS

image-rounded
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER