Η ΛΕΥΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ E-CINEMA ΤΗΣ STRADA

Το σινεμά συνεχίζει!

 

Η StraDa Films μέσω viva.gr φέρνει ταινίες πρώτης προβολής από τη διεθνή σκηνή στο σπίτι σας δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια δημιουργία που διέπρεψε σε αναγνωρισμένα διεθνή φεστιβάλ σε πρώτη προβολή, σε πανελλαδική πρεμιέρα (σε Ελλάδα και Κύπρο) χωρίς συνδρομή, αγοράζοντας το δικό σας ψηφιακό εισιτήριο (virtual e-ticket) με συγκεκριμένες ώρες προβολής για μια εβδομάδα  (18:30, 20:30, 22:30) και ώρα εισόδου στο link μέχρι και μιάμιση ώρα μετά την ώρα έναρξης της προβολής.

Για να κρατήσετε το εισιτήριο σας, πατήστε εδώ.

Μια μεσήλικη αγρότισσα στην Ισλανδία, που έχει χάσει τον άνδρα της, έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με έναν διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο αγροτικό συνεταιρισμό που νέμεται τη γη.

Από τον δημιουργό του εντυπωσιακού «Δεσμοί Αίματος», μια σπονδή στην χειραφέτηση, όχι μόνο την φυλετική αλλά κι εκείνη που απαιτεί να ορθώνεις πολιτικό ανάστημα απέναντι σε εκείνους που σε απομυζούν. Το εκλεκτό του πράγματος όμως ανάγεται στην σκανδιναβική ατμόσφαιρα του «ισλανδικού θαύματος», που διαποτίζει την ταινία με αυτό το μοναδικό ανάλαφρο κράμα κωμωδίας και δράματος (παρουσίαση της ταινίας από τις Νύχτες Πρεμιέρας).

GALLERY

VIDEOS

image-rounded
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER